Web- és Raktáráruház +36 (20) 222-7981

Bemutatkozás

Üdvözöljük Hyundai Power Products Barkácsgépek kizórólagos magyarországi importőrének a Devon Imp-Ex Kft.-nek hivatalos webáruházában.

Cégünk 2009-től látja el a Dél-Koreai Hyundai Power Tools barkácsgépek hazai disztribúcióját és hivatalos szervizét.

A Hyundai Barkácsgépek kedvező árukkal és megbízható minőségüknek köszönhetően az évek során a hazai barkácskedvelők egyik kedvenc márkájája lett, melyet naprakész és felkészült szerviz háttérrel támogatunk, hogy termékeink minden esetben maximálisan a felhasználóik szolgálatára lehessenek.

A Hyundai Power Tools barkácsgépek terjeszkedése az egész világon meghatározó. A hatalamas szinte minden igényt kielégítő termékkínálat megtalálható olyan országikban, mint USA, Kanad, Németország, Olaszország, Franciaország, Spanyolország, Oroszország, Egyesült Királyság, de fellelhető Afrikában, és Dél-Kelet-Ázsiában is

Az összes általunk értékesített termék, minden hatályos előírásnak megfelel, így a GS és CE szabványoknak is,


A Hyundai Power Tools barkácsgépek kiemelkedően széles kínálattal van jelen a hazai boltkokban, így temékeink között minden munkához megfelelő partnert talál! 

HYD Power Product termékeink közül pedig az alábbi kategóriákból válogathat:

2016-tól cégünk a nagykereskedelmi tevékenység mellett, kiskereskedelmi tevékenységet is folytat, így minden vásárlót sok szeretettel várunk nem csak online a Hyundai Barkácsgép Webáruházban, de a Budapesten a XXI.-kerületben a Csepel Művek területén található raktáráruházunkban is, ahol személyesen is megbizonyosodva miért is tekintik a Hyundai Barkácsgépeket kategóriájuk ár-érték bajnokának. Áruházunkban minden a webáruházban készleten lévő termékünk azonnal megvásárolhato a kedvező online árakon. 

Élvezze a importőrtől való közvetlen vásárlás minden előnyét, a kedvező árakat, kiemelkedő akciókat és a hatalmas semmihez nem fogható raktárkészletet.