Web- és Raktáráruház +36 (20) 222-7981

Webáruházunkban elérhető fizetési módok

B-payment kártyás fizetés

Elfogadott kártyatípusok

Bank- és Hitelkártya

Áruházunkban lehetőséged van kártyás fizetésre.

A webshopban történő vásárlás után a vevő a kifizetendő összeggel egy fizetési oldalra kerül átirányításra. Itt adja meg a bankkártya adatait, ahhoz, hogy teljesítse a fizetési megbízást. A tranzakció végeztével a vásárló a fizetési oldalról visszakerül a webshopba.

Visszaéléssel szembeni védekezés (3D Secure)

Kártyás fizetés védelme

Tisztában vagyunk vele, mennyire fontos a tranzakciók biztonsága és a visszaélésekkel szembeni védekezés.

A 3D Secure egy plusz védőháló a kártyás fizetéseknél, védelem az esetleges bankkártyás visszaélésekkel szemben illetve az ebből adódó kellemetlenségek, költségek elkerülése. A 3D Secure egy kártyatársaságok által (pl. MasterCard, VISA) bevezetett fizetésbiztonsági tranzakció, amely azonosítja a kártyabirtokost a fizetési folyamat során, jelentősen megnövelve ezzel a tranzakció biztonságát. A Borgun teljeskörűen támogatja a 3D Secure tranzakciókat.

a 3D Secure a MasterCard és a VISA által is elfogadott és ajánlott azonosítási folyamat (MasterCard SecureCode és Verified by VISA)
kifinomult csalásmegelőzést biztosít
a legmodernebb elvárásoknak megfelelő reklamációkezelés
Folyamatos monitoringgal biztosítunk védelmet és megelőzést a visszaélésekkel szemben. Saját csalás-megelőzési csapatunk van, ami tranzakciók szintjén figyeli a kereskedőket és a kártyás vásárlásokat, és szükség esetén beavatkozik.

A megrendelés végösszegének azonnali kifizetése történhet az B-payment (Borgun) bankkártyás rendszerén keresztül is. A rendszer biztonságos csatornát használ. Az B-payment kizárólag a Vásárló által megadott, a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat kapja meg a 128 bites SSL titkosítással ellátott fizetőoldalon. A megrendeléssel kapcsolatos személyes adatokról és a vásárlás tartalmára vonatkozó információkról az B-payment nem kap értesítést a hyundai-barkacsgep.hu-tól. A fizetőoldal adattartalmáról a hyundai-barkacsgep.hu szintén nem értesül, azokat csak a B-payment érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a bank oldala tájékoztatat. A kártyás fizetéshez az általad használt internet böngészőnek támogatnia kell az SSL titkosítást. A megrendelés végösszegeként kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül a folyószámládon.


Előre utalás

Előre utalás

Lehetősége van a megrendelését kiegyenlíteni előre utalással is.

Ebben az esetben a megrendelést követően elküldi Önnek a webáruház üzemeltetőjének a Devon Imp-Ex Kft,-nek a bankszámlaszámát, melyre az utalást elindíthatja.

A kiszállítást ügyfélszolgálatunk a vételár számlára történő megérkezését követően indítja el. Ennek átfutási ideje akár 24 óra is lehet.


Fizetés személyes átvételkor

Bankkártyás fizetést követően személyes átvétel székhelyünkön

Bankkártyás fizetés után, személyes átvétel is lehetséges.Raktáráruházunkban készpénzes fizetésre is van lehetőség.

A személyes átvétel helyéről a szállítás menűpontban tudsz tájékozódni.


Fizetés utánvétellel

Fizetés utánvéttel

Utánvétes fizetés futárszolgálat általi kiszállítás esetén kérhető. Ekkor csomagküldő partnerünk kiszállítja a csomagját, aminek ellenértékét utánvét esetén készpénzben kell a futárnak odaadni.