Web- és Raktáráruház +36 (20) 222-7981

Használati útmutató

Hyundai Vízmérték 80 cm 59308

4490
db
Még 6 DB Raktáron
Kosárba
Értesítsen akció esetén

Pontosságot és stabilitást keres minden mérési és építési projektje során? Ne keressen tovább! Ismerje meg a Hyundai vízmértékét lenyűgöző, 80 centiméteres hosszúsággal és nem kevesebb, mint 3 fiolával. Ez a vízmérték az Ön megbízható társa a pontos mérésekhez, legyen Ön egy tapasztalt szakember vagy egy lelkes barkácsoló.

A Hyundai vízmérték számos fantasztikus előnyt kínál, amelyek megkönnyítik a munkát és tökéletes eredményt biztosítanak:

1. Háromszoros pontosság: A 3 fiolának köszönhetően (vízszintes, függőleges és 45 fokos) magabiztosan végezhet méréseket különböző síkokon. Az injekciós üvegek kiváló minőségű folyadékkal vannak feltöltve, így mindig pontos kijelzőt kap.

2. Tartósság: A Hyundai vízmérték tartósra készült. A robusztus felépítés és a kiváló minőségű anyagok biztosítják, hogy ez a vízmérték a legkeményebb körülményeknek és a napi használatnak is ellenálljon.

3. Könnyű leolvasás: A jól megjelölt skála és a könnyen leolvasható buborékok révén soha nem kell találgatnia, hogy a mérés helyes-e.